Sokağa çıkma yasağında da Büyükşehir ekipleri görevde




Tarih: 22 Mart 2021 Pazartesi 15:19




Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı pazar gününde de görev başındaydı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı ekipler cadde ve sokakları temizlerken, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri kent merkezinde yol ve asfalt çalışmalarını yerine getirdi. Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri de bitki ve ağaçların bakımlarını sürdürdü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağında kentin birçok noktasında hizmetlerini sürdürdü. Araç ve yaya trafiğinin azalmasını fırsat bilen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, kapsamlı temizlik çalışması yürüttü. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri ise 4 merkez ilçede birçok noktada yol, asfalt, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri de bitki ve ağaçların bakımlarını sürdürdü.

CADDE VE KALDIRIMLAR TERTEMİZ OLDU

Hafta içi yürüttüğü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları ile caddeleri ve bulvarları tertemiz yapan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, pazar günü de görev başındaydı. Akdeniz ilçesinde çalışma yürüten ekipler, cadde, kaldırım, sokak ve refüjleri vatandaşlar için hijyenik hale getirdi. Halk sağlığı için devamlı olarak temizlik ve yıkama çalışmalarını vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde sürdüren ekipler, yerlerdeki atıkları süpürge araçlarıyla özenle temizledi. Temizlenen zeminde arazöz araçlarıyla yıkama çalışması yapıldı. Dükkan önleri, ATM’ler, duraklar, Mahalle Mutfak büfeleri ve Halk Ekmek büfelerinin önü gibi insan sirkülasyonunun yoğun olduğu her nokta temizlenerek dezenfekte edildi.

“YENİPAZAR’DA GERÇEKTEN BİR İLERLEME VAR”

Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi Yenipazar esnafından Sabri Şen, 22 yıldır Mersin’de yaşadığını ifade ederek, “Bütün belediyeleri yaşadım, gördüm. Sayın Vahap Seçer gibi çalışan, temiz, titizini görmedim. Mahallemiz dört dörtlük. Halk memnun, biz de memnunuz esnaf olarak. Kendisine teşekkür ediyorum. Yenipazar’da gerçekten bir ilerleme var. Biz de esnaf olarak Yenipazar’ın gelişmesini istiyoruz. Başkanımız da her zaman yanımızda. Biz esnaf olarak kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YOL ASFALT EKİPLERİNDEN 25 NOKTADA ÇALIŞMA

Mersin merkezden kırsal kesimlere kadar çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, sokağa çıkma yasağında kent merkezinde birçok noktada çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, Yenişehir ilçesi Mimar Sinan Caddesi’nde yol ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, kent merkezinde 4 merkez ilçede 25 noktada yol, yapım, bakım, ve onarım çalışması yürüttü.

PARK VE BAHÇELER EKİPLERİ BİTKİLERİN BAKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, sokağa çıkma yasağında da kent genelindeki bitkilerin budama ve bakımını gerçekleştirdi. Ekipler, Kongre ve Sergi Sarayı civarı ile İstiklal Caddesi’nde kovalı araçlarla budama çalışması yaptı. Ayrıca, 13. Cadde ile Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nda ağaçlarda budama yapıldı. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinhaber, sokağaçıkma, görev

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA