Bozyazılı öğrenciler, okudukları kitapları kütüphaneye bağışladı




Tarih: 21 Mayıs 2021 Cuma 10:11




Mersin’in Bozyazı ilçesinde öğrenciler, okudukları kitapları Şehit Celal Özcan Z-Kütüphanesine bağışladı.

Bozyazı Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Havana Erdoğdu tarafından yürütülen 'Kitabımızı Konuşuyoruz' eTwinning projesinde yer alan öğrenciler, proje kapsamında okudukları kitapları okul bünyesinde bulunan Şehit Celal Özcan Z-Kütüphanesine bağışladı.

Projeyle ilgili açıklama yapan Erdoğdu, projede yer alan öğrencilerin velileriyle beraber her ay belirlenen kitapları okuyup değerlendirdiklerini, proje sayesinde öğrencilerin ve velilerinin okuma alışkanlığı kazandıklarını söyledi. Öğrencilerin bu sayede aileleriyle beraber kaliteli zaman geçirdiklerini belirten Erdoğdu, “Projede yapılan etkinliklerle öğrenciler iş birliği içinde çalışarak bazı web2 araçlarını kullanmayı öğrendiler. Bu sayede pandemi döneminde öğrencilerin ve ailelerinin kitapla daha çok zaman geçirmeleri sağlandı. Proje süresince alınan kitapların okunduktan sonra öğrencilerim tarafından okul kütüphanesine bağışlanması ise gerçekten güzel bir hareket. Hepsini kutlarım” dedi.

Projenin okul ve ilçe adına yapılmış önemli projelerden biri olduğunu belirten Bozyazı Ortaokulu Müdürü Mehmet Sak da “Öğrenciler, okudukları kitapları okul kütüphanesine bağışlayarak örnek bir davranış sergilediler. Hepsini gözlerinden öperim, teşekkür ederim. Öğrencilerime sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yaşam dilerim” ifadelerini kullandı. (İHA)


Etiket: mersinhaber, eğitim, kitap

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA