Demir, başarılı taekwondocuları kabul etti




Tarih: 11 Haziran 2021 Cuma 13:07




Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İstanbul’da düzenlenen “8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open 2021)” başarılı olan Mersinli Tekvandocuları kabul etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 10-17 Mart tarihleri arası 46 ülkeden bin 590 sporcunun katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilen “8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open 2021)” genç kadınlar 52 kilogram Özge Özbey birinci, yıldız kadınlar 59 kilogram Ceren Çetinel birinci, yıldız erkekler Onur Kaan Sarıbudak ikinci, genç kadınlar 49 kilogram Özge Özbey üçüncü ve genç erkekler 48 kilogram Abdurrahman Çakmakçı üçüncü olma başarısı göstererek ülkemize 2 altın, 1 gümüş, 2 bronz toplam 5 madalya kazandıran milli sporcular, Antrenörleri Fuatcan Aldemir ve Fatih Serçe’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İl müdürlüğü makamında yapılan kabulde Spor Faaliyetleri Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir’de hazır bulundu. Yapılan kabulde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “İstanbul’da düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu bu önemli Turnuvada derece alarak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden Mersinli başarılı sporcularımızı, onların bu seviyelere gelmelerindeki en büyük pay sahibi Antrenörleri Fuatcan Aldemir, Fatih Serçe ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA