AKİB’den Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ziyaret




Tarih: 30 Haziran 2021 Çarşamba 13:27




Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Koordinatör Başkanı Nejdat Sin, ihracatçı birliklerinin başkanları ve yöneticileriyle birlikte Ticaret Bakanı olarak atanan Dr. Mehmet Muş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. AKİB Koordinatör Başkanı Nejdat Sin, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a yeni görevinde başarılar dilerken Akdeniz Bölgesi’nin üretim gücü, ihracat performansı ve potansiyeli ile ilgili bilgi paylaşımında bulunup, sektör sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini aktardı.

AKİB Koordinatör Başkanı ve Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nejdat Sin, Akdeniz Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı R. Onur Kılıçer, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Gürkan Tekin, Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Hüseyin Arslan, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ökkeş Balsuyu ve AKİB Genel Sekreteri Mehmet Ali Erkan ile birlikte Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’u makamında ziyaret etti. AKİB Koordinatör Başkanı Nejdat Sin, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a hayırlı olsun dileklerini iletip, “Yeni görevinizde sizlere ve ekibinize başarılar diliyoruz” dedi. AKİB heyetinde yer alan ihracatçı birliklerinin başkanları ve yöneticileri de kendi sektörleriyle ilgili çeşitli değerlendirmeler yapıp sorunlarını dile getirerek çözüm konusunda Bakan Muş’tan yardım talebinde bulundular. AKİB Koordinatör Başkanı Nejdat Sin, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede “Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş, ziyaretimiz esnasında son derece ilgili bir şekilde heyetimizin dile getirdiği sorunları not ederek önemli saptamalar yaptı. Bazı konularda gündeme getirdiğimiz çözüm önerileriyle özel olarak ilgilendi. İlettiğimiz konularda diğer bakanlıklar nezdinde de gerekli takibin yapılacağını ifade etti. Kendilerine misafirperverlikleri ve yakın alakalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.  (Haber Merkezi)


Etiket: akib, mersin, mehmetkuş, bakan

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA