İzmir’e atanan Emniyet Müdürü Şahne’ye veda yemeği




Tarih: 13 Temmuz 2021 Salı 15:39




Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Şahne’ye veda yemeği düzenlendi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) organizesinde bir otelde düzenlenen programa Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan ve Baki Şimşek, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, rektörler, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, il protokolü üyeleri ile STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yemekte konuşan Vali Su, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin 2016 yılından bu yana Mersin’de güvenliğin sağlanmasında önemli katkıları olduğunu söyledi. İl Emniyet Müdürü Şahne'nin önemli sosyal projeleri hayata geçirerek, Mersin’in daha da gelişmesine büyük katkılar sağladığını kaydeden Vali Su, Şahne’nin hem Mersinliler hem de emniyet personeli tarafından çok sevilen bir müdür olduğunu ifade ederek, Şahne’ye yeni görev yerinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Su tarafından Müdür Şahne'ye plaket takdim edildi. (İHA)


Etiket: mehmetşahne, mersinemniyetmüdürü, izmir, veda

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA