Mersin’de vakalar artıyor ama plajlarda boş şezlong bile yok!




Tarih: 15 Ağustos 2021 Pazar 17:51




Silifke ilçesinde bulunan Kızkalesi Plajı, Mersin’de koronavirüs vakalarının artmasına rağmen vatandaşların en uğrak yeri olmaya devam ediyor. Plajlara akın eden vatandaşlar boş şezlong bile bulamıyor.

Haber – Vecdi Yenigül

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 13 Ağustos’ta sosyal medya hesabındna paylaşmış olduğu 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayılarını gösteren insidans haritasında Mersin, 292,35 olarak yer almaktaydı. Mersin’in durumu bir önceki haftalık vaka sayısında ise (24-30 Temmuz) 233,58’di. Her hafta yükselişe devam eden Mersin’de vatandaşların plaja akın ettiği görülüyor. Hal böyleyken vaka sayıları yükselmeye devam ediyor.

MERSİN’DE VAKALAR ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Silifke ilçesinde bulunan Kızkalesi Plajı’nda sosyal mesafeye uygun bir şekilde düzenleme geldiği halde adım atacak yer yoktu. Sabah erken saatlerde gelen bazı vatandaşlardan, yoğunluktan dolayı boş şezlong bile bulamayanlar oluyor. Artan koronavirüs vakalarına ve plajların doluluk oranına bakarsak vaka sayıları düşmek yerine artmaya devam edecek gibi görünüyor. Havanın sıcak olmasını fırsat bilerek yüzmek isteyen vatandaşların özellikle Kızkalesi Plajı’nda oluşturduğu yoğunluk dikkat çekiyor. Plaja gelenlerin bazıları denizde yüzerken bazıları da güneşlenmeyi tercih etti.

PLAJLAR YÜZDE 100 DOLU

Mersin’deki sahiller ve tesisler hafta sonu nedeniyle neredeyse yüzde 100 doluluk oranı sergiliyor. Bölgedeki tarihi ve turistik mekanlar da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA