Yenişehir Belediyesi’nin yardım malzemeleri Sinop’a ulaştı




Tarih: 15 Ağustos 2021 Pazar 17:53




Sinop’taki sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için Yenişehir Belediyesi öncülüğünde toplanan yardım malzemeleri Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekiplerince sel bölgesine ulaştırıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da incelemelerde bulunduğu sahada selzedelerle görüşen Sosyal Hizmet Ekipleri, Mersin ve Yenişehir halkının dayanışma dileklerini iletti.

Yenişehir Belediyesi, Sinop’ta yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Güney Ecza Kooperatifi ve Dr. Fevziye Toros’un katkılarıyla toplanan yardım malzemelerini bölgeye göndermişti. Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekipleri bebek bezi, bebek maması, ıslak mendil, maske, el dezenfektanı, sıvı sabun, kadın pedi ve kuru bakliyattan oluşan koliler ile iki adet çadırı afet bölgesi Sinop’un Ayancık ilçesine ulaştırdı.  Ekipler, yardımların yüklü olduğu kamyondaki malzemeleri Ayancık Belediyesine teslim etti. (Haber Merkezi)


Etiket: yenişehir, belediye, siop, sel, yardım

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA