Hasan Yıldırım: “Yılın ikinci yarısına da iyi başladık”




Tarih: 19 Ağustos 2021 Perşembe 15:05




Yılbor Plastik Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, 2021 yılının ilk yarısında ihracat rakamlarının bir önceki yılın aynı dönemine göre artış gösterdiğinin altını çizerek, “Yılın ikinci yarısında da üretim ve ihracat rakamlarımızda gözle görülür bir artış var” dedi.

Yılbor Plastik Boru olarak 25 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, “2020 yılı mart ayından bu yana tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen üretimimize ara vermeyerek ihracat rakamlarımızı üst seviyelere taşıdık. Tüm dünyada pandemi ile birlikte üretimin yavaşlamasını fırsata çevirerek kurulduğumuz 2008 yılından bugüne kadar en iyi ihracat rakamlarımızı yakaladık. 2021 Yılının ilk yarısında üretim ve ihracat rakamlarımızı yukarı çekmeyi başardık. Önümüzdeki süreçte de ihracata yönelik çalışmalarımıza devam ederek 2021 yılının sonuna kadar rekor seviyede bir ihracat gerçekleştirmek ve ülke ekonomimize katkıda bulunmayı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“TÜRKİYE ÜRETMEK ZORUNDA”

“Ülke ekonomisinin ayakta kalmasını sağlamak adına üretimden vazgeçemeyiz” diyerek sözlerini sürdüren Yıldırım, “Pandemi halen devam ediyor. Bundan dolayı fabrikamızda üst düzey önlemlerimizi de sürdürüyoruz. Ülke olarak Covid-19 virüsüne karşı gevşeme yaşamadan, üretimden vazgeçmememiz gerekiyor. Türkiye’nin üretimden, ihracattan başka şansı yok. Ülke ekonomisi açısından üretimin ne denli önem taşıdığının bilincindeyiz”şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA