1,5 ayda 12 ilçe, 101 mahalle gezdiler




Tarih: 10 Eylül 2021 Cuma 15:50




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, Mersin’de yapmış oldukları çalışma ve ziyaretlerle ilgili bilgiler verdi. TBMM’nin tatile girmesinin ardından Mersin Milletvekilleriyle birlikte bölgeyi karış karış gezdiklerini ifade eden Parlar, “Son 1,5 ayda 12 ilçe, 101 mahalle, 52 sivil toplum kuruluşu, 46 kamu kurumu ve kuruluşu, 12 dernek ziyaretinin yanı sıra düğün, hane, cenaze merasimi, hasta ziyareti ve yüzlerce esnaf ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, il ve ilçe yönetimleri ile Mersin’de il ve ilçe ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis tatilini fırsat bilen Kılavuz, Mersin’deki vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Mersin MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, yaptıkları gezilerle ve ziyaretleri dile getirerek, yaptıkları hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cemil Parlar paylaşımında, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un yaz dönemi boyunca Mersinli vatandaşların sorunlarını dinleyerek, vatandaşların sorunlarını çözme noktasında adımlar attıklarını dile getirdi.

“KENTİMİZİN VE İNSANIMIZIN DERDİNE ORTAK OLDUK, HEP BİRLİKTE ÇARELER ARADIK”

Parlar, 1,5 ayda 12 ilçe, 101 mahalle, 52 sivil toplum kuruluşu, 46 kamu kurumu ve kuruluşu, 12 dernek ziyaretinin yanı sıra düğün, hane, cenaze merasimi, hasta ziyareti ve yüzlerce esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Tarla, bağ ve bahçelerde çalışan tarım işçisi ile de görüşen Kılavuz’un, yaşadıkları sıkıntıları dinlediklerini ve çözüm üretme noktasında gayret gösterdiklerini ifade etti. Son 1,5 ayda bu gezilerinde Serbest Bölge ve fabrika gezilere yapıldığını belirten Parlar, işçiler ile bir araya geldiklerini belirtti. Parlar, “Turizm sektöründe çalışmalar yapan değerli iş adamlarımızla buluşup Mersin ekonomisine kazandırılabilecek yeni yatırımlar noktasında çok kıymetli istişarelerde bulunduk.Mersin’imizin adeta çileye dönmüş trafik sorununun kökten çözümlenmesi adına bütün paydaşlarla gerekli görüşmeleri yaptık.Basın-yayın kuruluşlarımıza yaptığımız ziyaretler neticesinde gerek televizyon programlarına katılarak gerek basın emekçilerimizle bir araya gelerek kentimizin sorunları hakkında bilgiler aldık ve çözüm yolları arayışında bulunduk. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından haksız yere işinden gücünden edilmiş binlerce işçinin yarasına bir nebze de olsa merhem sürebilmek, derman olabilmek için sayısız ev ziyaretlerini gerçekleştirdik, yargıya intikal eden işe iade davalarında kendilerine manevi desteğimizi sunduk.Sayısız defa mahalle muhtarlarımızla buluşup sorunlarını dinledik. Toros dağlarında ayakta kalma mücadelesi veren Yörüklerimizle, çocuklarımızla bir araya geldik ve dertlerine çareler aradık.Hemşehri derneklerine düzenlediğimiz ziyaretler kapsamında kentimizin ve insanımızın derdine ortak olduk, hep birlikte çareler aradık” ifadeleri yer aldı.

“YANGIN BÖLGESİNDE VATANDAŞLARIMIZIN VE EKİPLERİN YANINDA YER ALDIK”

Mersin’de çıkan orman yangınlarında, yangın süresi boyunca söndürme ekipleri, gönüllüler ve yangından etkilenen vatandaşların maddi manevi yanlarında olduklarının altını çizen Parlar, “Orman yangını bölgesinde zarar gören vatandaşlarımıza 75 bin TL nakdi yardım, 80 bin TL eşya yardımı olmak üzere toplam 155 bin TL yardım sağladık.Tarsus’ta evi yanan vatandaşımıza 10 bin TL nakdi yardım ve 5 bin TL eşya yardımı olmak üzere toplam 15 bin TL yardım sağladık.Kırsal kesimlerde yaşayan yüzlerce çocuğumuza hediyeler, oyuncaklar ve harçlıklar dağıttık.2 senedir tedavi için bekleyen, trafik kazası sonucu omurilik zedelenmesi nedeniyle yatalak olan 13 yaşındaki bir çocuğumuzun zorlu kök hücre tedavisi, vekilimiz Sayın Olcay Kılavuz’un yoğun uğraşları ile başlatılmış bulunmaktadır.Kutlu mücadelesinde tek gayesi millet olan, aziz milletimizin daima yanında duran, gayreti ile kararlılığı ile çalışmaları ile gönüllere giren Sayın Olcay Kılavuz’a teşekkürü bir borç biliriz.Ziyaretler esnasında Olcay Kılavuz vekilimize eşlik eden MYK üyemiz Sayın Serdar Soydan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Sayın Baki Şimşek vekilimize, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl başkanımız Sayın Zeynel Uğur Gölgeli ve il yönetimine tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetimine il ve ilçe Ocak başkanlarımıza, belediye başkanları ve çalışma arkadaşlarına, ziyaretler esnasında bizlere eşlik eden mahalle muhtarlarına teşekkür ederiz” sözlerine yer verdi. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA