Çocuğun cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle çaldı, tutuklandı




Tarih: 12 Eylül 2021 Pazar 14:28




Adana’da bir çocuğun cep telefonunu cebinden yankesicilik yöntemiyle çaldığı öne sürülen zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 28 Ağustos günü öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yabancı uyruklu Başer M. (14) sokakta yürüdüğü sırada yanından geçen bir kişi, çocuğun cebindeki cep telefonunu yankesicilik yöntemiyle alarak olay yerinden uzaklaştı. Başer M., cep telefonunun çalındığını fark edince polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, yankesicinin Mehmet A. (27) olduğunu tespit etti. Adresi belirlenen şüpheli, yapılan baskınla yakalandı. Emniyete götürülen şüphelinin, ifadesinde, “Yankesicilik yapma gibi bir planım yoktu. Çocuğun cebindeki telefonu görünce çaldım. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet A. tutuklandı. Şüphelinin 400 TL’ye sattığı telefon ise bulunarak sahibine teslim edildi. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA