6. Uluslararası Denizli Cam Bienali Festivali başlıyor




Tarih: 13 Ekim 2021 Çarşamba 15:32




Türkiye’nin ilk ve tek cam bienali olan, 6. Uluslar arası Denizli Cam Bienali 14-17 Ekim

 2021 tarihlerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve  Karma Tasarım Atölyesi işbirliğinde Denizli'de, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde OYUN  teması ile gerçekleşecek.

 Bienal, bu sene cam yarışması ve giyilebilir cam defilesi etkinlikleri ile ülkemizde bir ilke imza atacak. 6 cam sanatçısı canlı olarak şalümoda cam yaparak yarışırken, defilede 40 cam sanatçısı eserlerini podyumda kendi üzerlerinde sergileyecek. İtalya, Amerika, Kanada, Mısır ve İsviçre'den katılacak olan cam sanatçıları online cam gösterileri ve sunumları ile,  Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılan cam sanatçıları ise canlı cam gösterileri ve sunumları ile bienalde yer alacak.  Bienale yerli ve yabancı 60 sanatçı katılacak. Karma cam sergilerinin ve interaktif birçok etkinliğin yer aldığı bienale katılım ücretsizdir. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA