Kahyaoğlu, Mersin’de incelemelerde bulundu




Tarih: 17 Ekim 2021 Pazar 13:07




Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu, Mersin’de incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Daire Başkanı Halil İbrahim Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte ilk olarak Servet Tazegül Spor Salonunda devam eden Deneyap Teknoloji Atölyesi için sınavda olan öğrencileri ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.  Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 ilde eş zamanlı online olarak açılışı yapılan Denayap Teknoloji Atölyesini gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kahyaoğlu, kısa sürede tamamlanarak hayata geçen Deneyap Teknoloji Atölyesi’nin Mersin’e ve gençliğine hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu. Kahyaoğlu daha sonra Mersin Üniversitesi Kampüsü yerleşkesinde yapımı tamamlanan Genç Ofis’te incelemelerde bulunarak gönüllü gençlerle hasbihal etti. Kısa sürede yapımları tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulan Deneyap Teknoloji Atölyesi ve Genç Ofis’in yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kahyaoğlu şunları söyledi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyesi ile Genç Ofis projelerimizle geleceğimizin teminatı gençlerimizin, hayallerine ulaşmalarını sağlamak adına daha cazip ve çekici hale getirmek için ülke genelinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ayrıca Mersin Merkez ve taşra da yapılmasını planlanan gençlik merkezleri ve genç ofis çalışmalarına ara vermeden başlayacağız. Bu eserlerin Mersin’e emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz sayın Emre Topoğlu’na, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Daire başkanı Halil İbrahim Demir, yaptığı inceleme ve ziyaretlerin ardından ilimizden ayrıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA