Demir, şampiyon boksörleri misafir etti




Tarih: 23 Kasım 2021 Salı 15:01




Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin’i ve Türkiye’yi Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında en iyi şekilde temsil eden Mersinli milli boksörleri ve antrenörlerini misafir etti.

Mersinli milli boksörler Mahmutcan Çiçek, Esma Babat, Baran Cem Baki, Hüseyin Babat, Ege Ertem, İbrahim Kurtay, Mizan Aykol, Muhammet Şaçlı, milli takım antrenörü Naci Oral ve Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral ile birlikte almış oldukları başarılarını kendilerini kabul eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile paylaştı. Akdeniz İlçe Müdürü Özgür Gözde'nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral, “Bugün başarılı milli sporcularımızı, antrenörümüzü ve bizleri kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’e teşekkür ediyoruz. Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarına katılan ve derece yapan sporcularımızla birlikte buradayız. Geldiği günden bu yana sadece boks branşı değil sporun ve sporcunun yanında olan İl müdürümüz Ökkeş Demir ve ekibi sayesinde sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Mersinli milli boksörlerimiz inanıyorum ki başarılarını daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Bu hedefler doğrultusunda Antrenörlerimizin hazırladığı antrenman programlarıyla sporcularımızın sırasıyla Türkiye, Avrupa, Dünya ve sonrasında Olimpiyat madalyasını ilimize kazandırarak bayrağımızı uluslararası organizasyonlarda dalgalandırmak istiyoruz” dedi.

“BAYRAĞIMIZI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEKSİNİZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi, "İlimizi ve ülkemizi Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcularımızı, kıymetli antrenörlerini ve boks il temsilcimizi il müdürlüğümüzde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. İlimizde boks branşında başarılarımız sizlerin sayesinde her geçen gün artıyor. Mersinli sporcularımızın Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılarak aldıkları madalyalar, bizleri gururlandırıyor. Sizlerle sadece Mersin, Türkiye değil Dünya’nın dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımız aldığınız başarılı sonuçlarla özellikle uluslararası organizasyonlarda bayrağımızı dalgalandırmanızla birlikte göğsümüz kabarıyor. Sevgili gençler sizleri bugün burada ağırlamaktan onur duyduk. İnanıyorum ki sizler bundan sonraki organizasyonlarda da bayrağımızı hak ettiği yere getireceksiniz. Olimpik bir branş olan boks, 2020 Olimpiyatlarından sonra 2024 Olimpiyat Oyunlarında da büyük başarılar elde edecektir. Önümüzdeki 2024 Olimpiyat Oyunlarda sizlerden birileri de ilimizi ve ülkemizi temsil edebilir. Bu yüzden daha fazla çalışın. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile siz değerli sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bugüne kadar almış olduğunuz başarılarla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlerle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, başarılı sporcuları çeşitli spor malzemeleri verdi. Mersinli milli boksörlerimiz ve kadar aldıkları başarıları şu şekilde:

Esma Babat : 63 kilogram milli sporcu TOHM sporcusu. Yıldız kategorisinde 3 kez Türkiye şampiyonu, Avrupa şampiyonası Temsilcimiz (2021)

Mahmutcan Çiçek : 81 kilogram U22 kategorisi 6 Kez Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa 3’üncülüğü.

Baran Cem Baki : 52 kilogram Milli sporcu TOHM sporcusu Yıldız Kategorisi 1 kez Türkiye 2’nciliği, 2 kez Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonası temsilcimiz (2021)

 

Hüseyin Babat : 60 kilogram Milli Sporcu. Yıldızlar Kategorisi. 4 Kez Türkiye şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonası 2’nciliği (2021)

Ege Ertem : 75 kilogram Gençler kategorisi. 2 kez Türkiye 2’nciliği, 1 kez Türkiye şampiyonluğu.

İbrahim Kurtay : 52 kilogram A Milli Elit Büyükler kategorisi. Olimpik kadro sporcumuz. 4 Kez Türkiye Şampiyonluğu, 2 kez Türkiye 2’nciliği, Balkan şampiyonası 3’üncülüğü ve Uluslararası Turnuvalarda 2 kez Şampiyonluk.

Mizan Aykol : 60 kilogram A Milli Elit Büyükler kategorisi. Olimpik kadro sporcumuz. 6 Kez Türkiye Şampiyonluğu, 1 kez Türkiye 3’üncülüğü, 2017 Avrupa şampiyonasında 2’ncilik, 2019 Balkan şampiyonasında 2’ncilik, Uluslararası Strandja şampiyonasında şampiyonluk, Uluslararası Balaton şampiyonasında şampiyonluk ve Tokyo Olimpiyatları Kota Temsilcimiz. (2021)

Muhammet Şaçlı : 54 kilogram A Milli Elit Büyükler kategorisi. Olimpik kadro sporcumuz. 7 kez Türkiye şampiyonluğu, 1 kez Türkiye 2’nciliği, 2 kez Avrupa 3’üncülüğü (2017,2018), 1 kez Balkan 2’nciliği (2019), 3 kez Uluslararası Turnuva şampiyonluk ve Son Dünya şampiyonası Temsilcimiz (Çeyrek Final) (2021) (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA