Silifke’de yağışlar sele neden oldu, araçlar sulara kapıldı




Tarih: 8 Aralık 2021 Çarşamba 15:07




Silifke ilçesinde meydana gelen yağışlar nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda sel oluşurken, araçlar ve iş yerleri sular altında kaldı.

İlçede başlayan sağanak dolayısıyla metrekareye yaklaşık 40 kilogram yağış düşerken, hava sıcaklığı ise 16 dereceden 10 dereceye düştü. Yağış nedeniyle Saray, Mukaddem ve Göksu mahallelerindeki cadde ve sokaklar sular altında kalırken, Atakent ve Taşucu mahallelerinde bazı iş yerleri ile Bucaklı Mahallesi'nde kurulan semt pazarını su bastı. Bölgede oluşan sel suları nedeniyle birçok iş yeri ve park halindeki araç da sular altında kaldı. Bir iş yerinde bulunan araç lastikleri ise sel sularına kapıldı. Havanın bir anda karardığını ve gece gibi olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Yağışlar çok kuvvetli geldi. Yağışlarla birlikte yüksek kesimlerin suları şehir merkezine aktı. Biriken sular bir anda sel oluşturdu. Birçok araç ve iş yeri sular altında kaldığı için maddi hasarlar meydana geldi” dediler. İlçede hayatı olumsuz yönde etkileyen şiddetli yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor. (İHA)


Etiket: silfike, mersin, kar

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA