Akdeniz Belediyesi’nin, Esenli Meydanı’ndaki çalışmalar sürüyor




Tarih: 8 Aralık 2021 Çarşamba 15:10




Akdeniz Belediyesi; Esenli Mahallesi sakinlerinin düğün, nişan, sünnet, festival ve toplantı gibi farklı etkinliklerini düzenleyebilecekleri, içinde bir park ile Atatürk Büstü’nün yer alacağı çok amaçlı meydan çalışmasına hız verdi.

Esenli Mahallesi sakinlerinin talebi ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine, ilçeye bağlı kırsal mahallelerden biri olan Esenli’de başlayan meydan kazandırılması çalışması aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tesviye çalışmasını bitirdikleri alanın betonunu dökmeye, çevre düzeltmelerini yapmaya başladı. Sadece beton dökülen alan bin 300 metrekarelik bir yüzölçümüne sahip olacak. Meydan tamamlandığında mahalle sakinleri, düğün, nişan, sünnet, festival ve toplantı gibi etkinliklerini bu meydanda düzenleyebilecek. Bittiğinde meydanın içinde ayrıca Atatürk Büstü ile çocuklar için bir park da yapılacak.

 

“BİTTİĞİNDE ÇOK GÜZEL BİR MEYDAN OLACAK”

Çalışmaları memnuniyetle takip eden ve meydan çalışmasının tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen mahalle sakinleri, Başkan Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler. Esenli Mahallesi Muhtarı Feyyaz Görgülü, alandaki çalışmaların hızla sürdüğünü ifade ederek, “Bittiğinde çok güzel bir meydan olacak inşallah. Mahalle olarak büyük eksikliğini ve ihtiyacını duyduğumuz bir hizmetti. Talebimizi dikkate alıp bize bu alanı kazandıran ve mahallemizin ihtiyacını duyduğu diğer hizmetleri sağlayan Başkanımız Gültak ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÜZÜM FESTİVALİMİZİ DE MEYDANDA YAPARIZ”

Mahalle sakinlerinden emekli imam Şeref Sarı ise, “Burası; devasa kayalar ve taşlarla dolu olan eski, kurumuş bir dere yatağı idi. Sağ olsun Gültak Başkanımız, bizlere çok güzel bir köy meydanı kazandırmış olacak. İnsanlarımızın düğününü yapabilecekleri bir yerleri bile yoktu. İlerleyen zamanda üzüm festivalimizi de bu meydanda yapacağız. Yollarımızı yenileyen Başkanımız Gültak, mahallemize bir sağlık kabini de kazandırdı. Başkanımıza ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA