LÖSEV’den MEÜ öğrencilerine farkındalık semineri




Tarih: 24 Aralık 2021 Cuma 13:16




LÖSEV Adana ofis yetkilileri, FAYDA Projesi kapsamında üniversite öğrencilerine farkındalık semineri gerçekleştirdi. Mersin Üniversitesi’nde gerçekleşen seminerde öğrenciler hem kansere karşı bilinçlendi hem de gönüllü olarak neler yapabileceklerini öğrendi.

Seminer, 21 Aralık’ta Mersin Üniversitesi’nde, Adana İrtibat Ofisi Halkla İlişkiler Birimi’nden Nadide Büşra Kaynak’ın sunumu ile gerçekleşti.Mersin Üniversitesi’nde eğitim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler ile akademik ve idari personelin katıldığı sunuma ilgi yoğundu. Kaynak, LÖSEV ’in kuruluşundan yaptığı yardımlara gönüllülük sürecinden kanserin önlenebilir bir hastalık olmasına kadar LÖSEV hakkında merak edilenleri aktardı.

LÖSEV ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE FAYDA YARATIYOR!

LÖSEV kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser tanısı alan çocuk ve yetişkinlere maddi manevi desteklerini iletiyor. Aynı zamanda toplumu bilinçlendirecek kampanyalar ile de kanserin önlenebilir bir hastalık olduğuna dikkat çekiyor. FAYDA projesi de bunlardan biri. Tüm Türkiye genelinde Üniversite öğrencilerine ulaşarak lösemi ve kanser hakkında bilinçlendirme seminerleri yapılırken gönüllü olmanın da önemine vurgu yapılıyor.Destek olmak isteyen herkes LÖSEV’in sosyal medya hesaplarını takibe alarak, etkinliklere katılarak lösemiye dikkat çekebilir ve bu mücadelede çocukların sesi olabilir, Ayrıntılı bilgi için www.losev.org.tr den veya 0312 999 1605 numaralı LÖSEV Adana İrtibat ofisinden bilgi alabilirler.(Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA