Mersin Büyükşehir Erkek Basketbol Ekibi, Akhisar Belediye Basketbol Takımı’nı 88-56 yendi




Tarih: 10 Ocak 2022 Pazartesi 15:15




Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 13’üncü hafta karşılaşmaları kapsamında mücadele ettiği Akhisar Belediye Basketbol Kulübü’nü 88-56 yendi.

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan devam ediyor. 7 oyuncusunun Covid-19’a yakalanmasından dolayı maç eksiği olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, ertelenen karşılaşmalarını oynamaya başladı. 13’üncü hafta mücadeleleri kapsamında Akhisar Belediye Basketbol Kulübü ile Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda karşılaşan Büyükşehir MSK Erkek Basketbol Takımı, karşılaşmadan 32 sayı farkla galip ayrıldı.

ERKEK BASKETBOL TAKIMI SAHALARA FIRTINA GİBİ DÖNDÜ

Mersinli basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada seyirci faktörünü iyi kullanan MSK Erkek Basketbol Takımı, ortaya koyduğu etkili oyun ile salondan 88-56 galip ayrılan taraf oldu. Hava atışını kazanarak ilk hücumu gerçekleştiren ve Braylon Deundre Rayson’un 2 sayılık basketi ile karşılaşmanın ilk sayısını kazanan Büyükşehir ekibi, ilk çeyreği 25-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Erkek Basketbol Takımı bu çeyreği de 20-18 kazanarak ilk yarıda konuk takım olan Akhisar Belediye Basketbol Kulübü’ne 14 sayı fark attı. İkinci yarıya 9 numaralı oyuncusu Deniz Can Çevik’in serbest atıştan kaydettiği 2 sayı ile başlayan Büyükşehir MSK Erkek Basketbol Takımı, karşılaşmanın 3’üncü çeyreğini 23-11 kazandı. 4’üncü çeyreğe de önde başlayan MSK, bu çeyreği de 20-14 kazanarak karşılaşmadan 88-56 galip ayrıldı. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA