Akduman, Erdemli’de vatandaşlarla bir araya geldi




Tarih: 21 Ocak 2022 Cuma 14:19




Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Erdemli’nin İlemin ve Karahıdırlı köylerinde vatandaşlarla köy kahvesinde bir araya geldi.

Bölge Müdürü Akduman’a Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, müdür yardımcısı ve şefler eşlik etti. Bölge Müdürü Akduman, Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde yapılan ormancılık faaliyetleri hakkında ve 2022 yılı için vahidi fiyatla üretim işi yapan vatandaşlarımıza yapılan zam konusunda bilgiler verdi. Vatandaşlarımız da üretim işi yaparken sigortalarının da yapılması, yangın söndürme tankeri, mezarlık yeri talebi ve ORKÖY kredilerinden faydalanmak istediklerini belirttiler. Bir vatandaşımızın yakın zamanda Resmi Gazete’de yayımlanarak orman dışına çıkarılan arazilerle ile ilgili sorusu üzerine, 6831 sayılı Orman Kanunun Ek 16. Madde hakkında bilgilendirme yapıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA