“Bunu yapanın yanına kalmamalı”




Tarih: 1 Mayıs 2020 Cuma 17:52




Mersin’de bir arabanın çarptığı 5 aylık köpeğini kaybeden genç kız, olay yerinden kaçan sürücünün yakalanmasını istiyor. Şahıstan şikayetçi olduklarını belirten Aysel İşlek, "Bunu yapanın yanına kalmamalı. Sonuçta onlar da bir can taşıyor" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Aysel İşlek isimli genç kız, 28 Nisan 2020 tarihinde merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde 'Poyraz' isimli 5 aylık köpeğini gezdirmeye çıkardı. Bir süre köpeğini gezdirdikten sonra evine dönmeye başlayan İşlek'in köpeğine, yolun karşısına geçtiği sırada bir araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 200 metre arabanın altında sürüklenen köpek, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından ise otomobil sürücüsü, hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtı. Köpeğini kaybeden genç kız, köpeğine çarpıp, öldüren sürücünün yakalanmasını istiyor.

"BUNU YAPANIN YANINA KALMAMALI"”

Olayla ilgili konuşan İşlek, annesinin 5 yıldır kendilerinin olmayan bir köpeği beslediğini söyledi. 3 ay önce köpek sahiplenmeye karar verdiklerini belirten İşlek, "Bunun üzerine bir tane köpek aldık ve sahiplendik. Poyraz ismini verdiğimiz köpeğimizi 3 aydır besliyoruz. 2 gün önce köpeğimizi gezdirmeye çıkardım. Bir süre gezdirdikten sonra evimin oraya geldim. Orada yoldan karşıdan, karşıya geçtiğimiz sırada hızla gelen bir araba köpeğime çarptı. O kadar uyarmamıza rağmen hiç hızını kesmedi ve köpeğimize vurdu. Poyraz yaklaşık 200 metre arabanın altında sürüklendi ve yine de sürücü durmadı. Olayın ardından şahıs olay yerinden hızlıca kaçtı ve köpeğimiz hayatını kaybetti" diye konuştu.

"ŞAHSIN BİR AN ÖNCE YAKALANIP, CEZASINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM"

Şahıstan şikayetçi olduklarını vurgulayan İşlek, "Onlar da bir can taşıyorlar. Bir insan nasıl bir cana kıyabilir ki. Yanlışlıkla zarar verebilirsin, kaza ile yapılmış olabilir ama insan bir durur, bakar. Şahıs hiç durmadan, hızını kesmeden yoluna devam etti. Köpeğimizi kaybettik. Yetkililerden isteğimiz şahsın bir an önce yakalanıp, cezasını çekmesidir. Bunu yapanın yanına kalmamalı. Lütfen bu tür olaylara sessiz kalmayalım. Bu tür insanlar gereken cezayı alsınlar ki bir daha böyle bir şey yapmaya kimsenin cesareti olmasın" şeklinde konuştu. (İHA)


Etiket: mersin, köpek, ayselişlek, toroslar, çağdaşkent

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA