Özge Karapınar Güzellik Akademi yeni kayıtlara başladı




Tarih: 1 Haziran 2020 Pazartesi 17:53




Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından dolayı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına ara veren ve 1 Haziran’dan itibaren faaliyetlerine yeniden başlayan Özge Karapınar Güzellik Akademi yeni dönem kayıtlarına başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı estetik kursları ile kadınlara farklı bir istihdam kapısı sunan Özge Karapınar Güzellik Akademi, Covid-19 salgını sebebiyle tüm dünyayı etkisi altına alan tedbirler sonrasında ara verdiği faaliyetlerine 1 Haziran itibarıyla yeniden başladı.

 

YATIRIMCI KADINLAR İÇİN YENİ BİR İŞ SAHASI

Özge Karapınar Güzellik Akademi Kurucusu Özge Karapınar, “Yapacağımız eğitimler ile Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ‘İş Yeri Açma ve Ustalık’ belgesi veriyoruz. Bu yeni bir iş sahası açmak isteyen yatırımcı kadınlarımız için önemli bir fırsat. Hem oldukça keyifli bir iş yapıp, hem de küçük maliyetler ile kendilerine uygun bir gelir kapısı açabilirler. Verdiğimiz ‘İş Yeri Açma ve Ustalık’ belgesi ile bu sektörde boşluk olan illerde, ilçelerde ve semtlerde faaliyet vermeye başlayabildikleri gibi, kurslarımızda öğrendikleri uygulamalar ile kendilerine farklı bir hobi de edinebilirler” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: güzellik, mersin, covid

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA