Mersin’de ailelerin ’kız kaçırma’ tartışması kanlı bitti




Tarih: 10 Haziran 2020 Çarşamba 17:54




Mersin’de iki aile arasında ’kız kaçırma’ meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi yaralandı. Olayda tabanca, satır ve bıçak kullanılırken, 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi Burhan Felek Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında 'kız kaçırma' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede silahlı, bıçaklı, satırlı kavgaya dönüştü. Olayda, Ramazan D. (40) bacağından tabanca ile vurularak, Yılmaz Ö. (48) ile Kerem D. ise kesici aletle çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi yönlendirilirken, bölge kordon altına alındı. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri de bir süreliğine bölgeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Kavgada ayrıca çevredeki bazı araçların da hasar gördüğü görüldü. Olayda 1 kişi gözaltına alınırken, kaçan diğer şahısların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olay yerine 3 bıçak ile 2 dolu fişek ele geçirildi. Yaşanılan kavgayla ilgili gazetecilere konuşan aile yakınlarından Yasemin S., olayın kapının önünde otururken birden çıktığını belirterek, "Burada eşyaları düzeltiyorduk. Birden ellerinde değnekler, sopalar, silahlar ve bıçaklarla evimizi bastılar. Arabalarımızın canlarını kırdılar, evlere taş attılar, çocuklara vurdular. Kayınbabamız ile kaynanamız yaralı. 'Kızımızı kaçırdın' diye geldiler. Bizim hiçbir şeyden haberimiz yok. Biz evimizde oturuyorduk" dedi.  (İHA)


Etiket: mersin, aileler, kavga

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA