Yılmaz’dan 1 Temmuz mesajı




Tarih: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 18:56




Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz, Türkiye’de denizcilik sektörünün önemine değinerek; "1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile kendi karasularımızda egemenliğimiz ilan edilmiş ve bu tarihten sonra denizcilik sektörümüz hızla gelişim göstermiştir" dedi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Denizciliği, Türk'ün büyük milli ülküsü olarak benimsemeli ve az zamanda başarmalıyız" sözünü hatırlatan Başkan Yılmaz; "Denizcilik sektörünün ülke ekonomisine katkısı her geçen gün artmaktadır. 321 kilometre sahil şeridine sahip Mersin'imiz de limanları, taşımacılık, balıkçılık ve turizm faaliyetleri ile Türkiye'nin önemli bir sahil kentidir. Denizlerimizin korunması ve gelecek kuşaklara bozulmamış bir şekilde aktarılması hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeli, denizlerin bizlere sunduğu imkanlardan çevreye zarar vermeden yararlanmalıyız" ifadelerini kullandı. "Bizim maviye olan sevgimiz bir başkadır" diyen Başkan Yılmaz; "Ülkemizde ve kentimizde denizciliğin daha da gelişmesini arzu ediyor, tüm denizcilik camiasının ve halkımızın 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle deniz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

 

 


Etiket: ToroslarBelediyesi, Başkan, AtsızAfşınYılmaz, kabotaj, belediye, mersin

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA