Muhtardan çocuklara 500 adet kitap




Tarih: 5 Temmuz 2020 Pazar 16:53




Mersin’in Tarsus ilçesinde mahalle muhtarı çocuklara 500 adet kitap hediye etti.

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, Yeşil Mahalle Kültür ve Dayanışma Derneği'nden (YESMADER) bağış olarak aldığı 500 adet kitabı mahallesindeki çocuklara dağıttı. Kapı kapı dolaşarak çocuklara kitap dağıtan Muhtar Aydın, çocukların kitap okuması için mücadele verdiklerini söyledi. Çocukların oyuncak silahlarla oynamalarının yerine kitap okumalarını tavsiye eden Muhtar Aydın, “Pandemi süresince çocuklarımız çok sıkıldılar. Yaz tatili gelmesiyle birlikte çocuklarımızın zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için YASMADER’den bağış olarak aldığımız kitapları çocuklarımıza dağıttık. Çocuklarımızın okumalarını istiyoruz. Boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk her şeye değer” dedi. Muhtar Aydın, vatandaşların okumadığı kitaplara talep olduklarını, herkesin çocukların kitap okumaları için mücadele vermesini istedi. (İHA)


Etiket: mersin, muhtar, çocuk

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA