Otomobiller kafa kafaya çarpıştı




Tarih: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 16:52




Mersin’in Bozyazı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-400 Karayolu Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Rıza Taş idaresindeki 33 AEL 023 plakalı otomobil ile Alper Sezer’in kullandığı 33 ZH 500 plakalı otomobil Bozyazı Liman girişi mevkisinde henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile her iki otomobilde takla atarak yoldan çıkıp savruldu. Hurda hale gelen otomobillerin içerisinde sıkışan sürücüler çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile otomobillerden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar, 2 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların genel durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)


Etiket: kaza, trafik, mersin, bozyazı

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA