BORÇLANMA YİNE VERİLMEDİ!




Tarih: 8 Temmuz 2020 Çarşamba 21:34




Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan olağanüstü meclis toplantısında pandemisi sürecinde yatırımların devamlılığının sağlanması ve zorunlu ödemelerin aksamaması için talep ettiği 250 milyonluk borçlanma talebi, ikinci kez AKP ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

Haber-Gencay OLCAN

BORÇLANMA BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI

Geçtiğimiz Mayıs ayında olağanüstü toplanan Mersin Büyükşehir Belediyesinin meclis toplantısında; Covıd-19 pandemisi sürecinde yatırımların devamlılığının sağlanması, personel maaşları ile zorunlu mal ve hizmet alımı ödemelerinde aksama yaşanmaması adına borçlanma yetkisi isteyen Başkan Vahap Seçer’in talebi Cumhur İttifakı üyelerinin oyları ile reddedilmişti. Büyükşehir Belediye meclisinin Temmuz ayı olağan toplantı döneminin birinci birleşim toplantısında tekrar gündeme gelen 250 milyonluk borçlanma yetkisi büyük tartışmalara neden oldu.

 

MECLİSTE GERGİN ANLAR TAVAN YAPTI

Gergin anların tavan yaptığı toplantıda meclis üyeleri ve Seçer arasında mikrofon tartışması yaşanırken, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, salonu terk etmek istedi ve yerinden kalkarak salonun üst taraflarında bir koltuğa oturdu. Ardından Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ve Başkan Seçer arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Yılmaz’ı Cumhur İttifakı üyeleri sakinleştirdi. Ardından meclise 5 dakikalık ara verildi. Aradan sonra 250 milyon liralık borçlanma yetkisi, yapılan oylamayla ikinci kez Cumhur İttifakı meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.


Etiket: borçlanma, mersin, sondakika, vahapseçer, yetkimersinbüyükşehir

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA