Erdemli Belediyesinden Arpaçbahşiş’te asfalt çalışması




Tarih: 9 Temmuz 2020 Perşembe 17:57




Erdemli Belediyesi, Arpaçbahşiş Mahallesi Zeytinlik mevkiinde asfalt temel hazırlığı ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi.

Arpaçbahşiş Mahallesinde bulunan ve asfalt temel yapım faaliyetleri yürütülen Zeytinlik mevkiinde, asfaltlama çalışmalarını da gerçekleştiren Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarını hızlandırarak, üreticilerin bahçelerine ulaşmalarını kolaylaştırıyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, en iyi hizmeti vatandaşların ayağına getirmek adına ilçenin her yerinde eş zamanlı çalışma yürüttüklerini belirtti. ‘Nerede insan orada hizmet’ ilkesi ile çalıştıklarının altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmetleri Erdemli’ nin dört bir tarafında sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: erdemli, tollu, mükerremtollu, başkan, arpaçbahşiş

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA