Öner: “Üretmeye devam edeceğiz”




Tarih: 14 Temmuz 2020 Salı 18:25




1996 Yılından günümüze yemek, güvenlik, temizlik ve işgücü temini hizmetleri ile iş dünyasında önemli bir noktada olan Ar Group Yönetim Kurulu Başkanı Şemsa Öner, “Salgın boyunca alınan tedbirler ile ülkemiz bu krizde istediği noktaya gelmeyi başardı. Biz yatırımcı sanayiciler olarak üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin 61 ilinde kamu kurumları ve özel sektör işbirliği ile ticari faaliyetlerine devam eden Ar Group, Koronavirüs salgını döneminde de yaptığı üretim ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınında aldıkları tedbirler hakkında gazetecilere konuşan Ar Group Yönetim Kurulu Başkanı Şemsa Öner, “Salgın boyunca alınan tedbirler ile ülkemiz bu krizde istediği noktaya gelmeyi başardı. Üretimin durmaması, istihdam rakamlarının olumsuz etkilenmemesi adına güzel sonuçlar verdi. Biz yatırımcı sanayiciler olarak üretmeye devam edeceğiz; en büyük gücü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden alıyoruz ve devletimize sonuna kadar güveniyoruz. Böylesine büyük çaplı bir salgın krizinden bile iyi bir yönetim ile az hasarla çıkacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

 

“ÜRETİMİMİZE ARA VERMEDEN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Mersin’de 2 bin 400 metrekare, Bursa’da 2 bin metrekare ve Yalova’da bin 400 metrekare kapalı alan olmak üzere 3 tesiste taşımalı yemek hizmeti verdiklerini belirten Öner, “Hijyene büyük önem veriyoruz. Hijyen zaten yıllardır bizim en çok dikkat ettiğimiz konuların başında geliyor. Koronavirüs sürecinin hayatımıza girmesi ile birlikte daha büyük bir titizlik ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Son teknoloji ile donatılmış tesislerimizde hijyen, lezzet ve kalite üçlüsünden vazgeçmeden üretimimize ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üretim kapasitemizi daha yukarılara çekme gayretindeyiz; çünkü üretim arttıkça istihdam oranlarımız da artıyor. Bizim misyonumuzdaki en önemli konulardan biri tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir sorun olan işsizliğin ortadan kalkabilmesi adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek” ifadelerini kullandı.

 

“DEVLETİMİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIM”

Koronavirüsün tüm dünyada ekonomik anlamda sıkıntılar yaşattığının ortada olduğunu kaydeden Öner, “Ar Group olarak daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz, daha çok istihdam sağlayacağız. Bizler sanayiciler olarak daha çok üretip, daha çok istihdam sağlayarak Koronavirüs sonrasında ülkemizin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Bugün Türkiye’nin dört bir yanında halen bacası tüten fabrikalar sayesinde ülke ekonomimiz bu krizi de en az hasarla atlatarak, geleceğimizin teminatı gençlerimize daha yaşanabilir bir ülke bırakmanın gayretinde olacağız. Bu anlamda sanayicilerimize verdiği teşvikler ve destekler ile üretime destek olan devletimize de sonsuz şükranlarımızı sunarım” şeklinde konuştu.


Etiket: şemsaöner, argroup, üretim, sanayici, ihracat, ekonomi, mersin, mersinhaber, gündem,

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA