Kanaat Önderi Kırtay’dan bayram mesajı




Tarih: 3 Ağustos 2020 Pazartesi 10:30




Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Mersin’in tanınan hayırsever iş adamlarından ve kanaat önderlerinden Mehmet Aydın Kırtay, “Tüm Mersinlilerin bayramını kutluyorum. Mübarek Kurban Bayramı kardeşliğimizin çoğalmasına birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Mersin’in tanınan hayırsever iş adamlarından ve kanaat önderlerinden Mehmet Aydın Kırtay, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında kardeşlik ve yardımlaşma vurgusu yapan Kırtay, “İslam alemi olarak kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutarak, sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Kurban Bayramı vesilesiyle malımızı elimizden geldiği kadar Allah’ın rızası için paylaşacağız. Kurbanlarımızla Rabbimize olan sadakatimizi, yardım ve ikramlarımız ile de kardeşlerimize olan muhabbetimizi tazeleyeceğiz. Bugünü fırsat bilerek, hayat telaşından ihmal ettiğimiz büyüklerimizin kapısını çalmayı, küçüklerimizin gönlünü almayı da unutmayalım. Akrabalarımızla aynı sofraya oturalım. Bir olalım, beraber olalım” ifadelerini kullandı.

“YOLLARDA DİKKATLİ OLALIM”

Bayram tatili için yola çıkacak sürücülere de uyarılarda bulunan Kırtay, “Bayram için yola çıkan ve trafikte olan tüm kardeşlerime hızdan uzak, trafik kurallarına uygun bir seyahat ve hayırlı yolculuklar diliyorum. Vatanımızı ve bayrağımızı koruyan kahraman güvenlik güçlerimize hayırlı ve başarılı görevler diliyorum. Allah bütün Müslümanların yardımcısı olsun. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Diliyoruz ki en kısa sürede bütün dünyayı barış kapsar. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinliler başta olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyor, Cenab-ı Allah’tan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice mutlu, huzurlu bayramlara kavuşturmasını diliyorum” dedi.


Etiket: kurbanbayramı, mehmetaydınkırtay

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA