Rektör Çamsarı’dan üniversite personeline sosyal medyadan çağrı




Tarih: 14 Ağustos 2020 Cuma 15:55




Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü, Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Covid-19 pozitif çıkan üniversite personelinin hemen hepsinin toplu buluşmalardaki temasla virüsü kaptığını belirterek, sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Çamsarı, personeline daha dikkatli olmaları ve sosyal mesafeye uymaları uyarısında bulundu.

MEÜ Rektörü Çamsarı, üniversite personelini sosyal medya hesabından uyardı. Çamsarı, yaptığı çağrıda, korona virüs (Covid-19) nedeniyle hastalanan üniversite personelinin çok büyük bir bölümünün doğum günü, kahvaltı gibi toplu etkinliklerdeki temas sonrası rahatsızlandıklarına dikkat çekti. Sosyal medya hesabından sosyal mesafe uyarısı yapan Çamsarı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Değerli üniversite personelimiz; pandemi dolayısıyla lütfen daha dikkatli olalım. Rahatsızlanan personellerimizin hemen hepsinin doğum günü, kahvaltı vb etkinlikler nedeniyle temas sonrası rahatsızlanması söz konusu. Toplu aktivasyonların yapılmaması ve sosyal mesafeye daha çok dikkat edilmesi gerekiyor. Her biriniz bizim için değerlisiniz.” (Haber Merkezi)


Etiket: meü, rektör, çamsarı

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA