Tirat Mutfak Atölyesinde ilk ders heyecanı




Tarih: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 13:45




Mezitli Belediyesi’nin muhteşem bir açılışla hayata geçirdiği Tirat Mutfak Atölyesinde ilk workshop gerçekleştirildi.

KURSİYERLERİMİZ FARKLI LEZZETLERİN YAPIMI ÖĞRENİYOR

Tirat Mutfak Atölyesinde ilk workshopu gerçekleştiriyor olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Tam da amaçladığımız gibi farklı meslek gruplarından onlarca vatandaşımız, dünya mutfağının en önemli lezzetlerinden birisi olan suşi yapımını öğrendi. Burada eğitim alan vatandaşlarımız dünyanın farklı tatlarını hazırlamayı öğrenecek. Normal zamanlarda da farklı damak tatlarını almak isteyen insanlarımıza hizmet verecek şekilde projelendirdik” dedi.

VİRÜS, GIDAYA OLAN İHTİYACI DAHA ÇOK GÖSTERDİ

Birkaç yıl önce hayata geçirilen amfitiyatronun kafeterya bölümünün, dünya mutfaklarının örneklerinin öğretildiği bir Yemek Atölyesi olmasını kararlaştırdıklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Pandemi süreciyle birlikte insanların en çok gıda ve beslenmeye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Tarhan, “Pandemi süreciyle birlikte virüs bize gösterdi ki beslenmemize daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Bağışıklık sistemimizi güçlendirecek daha sağlıklı besinler tüketmek zorundayız. İyi olmasını ümit ediyorum. Bizimde salgın sürecine bu şekilde bir katkımız olsun istiyoruz” diye konuştu.(Haber Merkezi)

 


Etiket: mersin, mezitlibelediyesi, tiratmutfakatölyesi, neşettarhan

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA