Başkan Gültak, alkış toplamaya devam ediyor




Tarih: 27 Ağustos 2020 Perşembe 16:47




Görevi devraldığı günden itibaren yaptığı hizmetler ile alkış toplayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın bizzat Muhammet Abbari Türbesi’nin tadilatının yapılması için tüm imkanları seferber etmesi, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Haber-Uğur Özgür

Mersin’in Bahçe Mahallesi Burhan Felek Caddesi üzerinde bulunan Muhammet Abbari Türbesi’nde tadilat çalışmaları için düğmeye basıldı. Bizzat Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla startı verilen tadilat çalışmaları, vatandaşları olduğu kadar 1991 yılında türbenin yapımında büyük emekleri olan Nihat Güverti’yi de mutlu etti. Görevi devraldığı günden itibaren yaptığı hizmetler ile alkış toplayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın bizzat türbenin tadilatının yapılması için tüm imkanları seferber etmesi vatandaşlar ile birlikte Nihat Güverti tarafından sevinçle karşılandı.

“İLK SEÇİMLERDE GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ”

Kendisine önderlik yaparak Başkan Gültak ile bizzat görüştürerek türbenin tadilatı için gecesini gündüzüne katan Genel Sekreter Onur Eryılmaz Gümüştok ile birlikte Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan ve Akdeniz Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Kahraman'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Nihat Güverti, görüşmeleri sırasında Başkan Gültak'ın yakın ilgi ve alakasıyla karşılaştığını söyledi. Güverti, “Gerçek anlamda Başkanımız bizi çok iyi karşıladı. İçten samimiyetiyle adeta gönlümüzde taht kurdu. Türbemizin tadilatı için deyim yerindeyse seferber oldu. Biz de bu ilgi ve yakınlığın altında kalmamak için ilk seçimlerde görevimizi yapacağız” dedi.  


Etiket: Akdenizbelediyesi, başkangültak, MuhammetAbbariTürbesi, tadilat, nihatgüverti

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA