Mersin’de kumar oynayan 35 kişiye 166 bin 63 lira para cezası




Tarih: 28 Ağustos 2020 Cuma 13:10




Mersin’in Erdemli ilçesinde, ruhsatsız bir iş yerinde kumar oynadıkları ve yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle 35 kişiye 166 bin 63 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Tömük Mahallesi'nde ruhsatsız bir iş yerinde tombala oynandığı bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, kumar oynadıkları, aynı zamanda Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları ve kapalı ortamda sigara içtikleri belirlenen iş yeri sahibi Ö.Y'nin de aralarında bulunduğu 35 kişiye 166 bin 63 lira idari para cezası uygulandı. İş yerinde, 500 tombala pulu, 500 tombala kartı, tombala makinesi, ortam görüntüleme cihazı ve aktarım kamerası ile 5 litre kaçak içki de ele geçirildi. İş yeri sahibi Ö.Y. (54) "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçlamasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. (İHA)


Etiket: mersin, erdemli, kumar, paracezası

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA