Akdeniz Belediyesi, üniversite yerleşkesini yenileyecek




Tarih: 4 Eylül 2020 Cuma 16:18




Akdeniz Belediyesi; Yenişehir Yerleşkesi’ni elden geçirerek; yerleşke içerisinde oturma banklarının yenilenmesi, tamir, tadilat, boyama, fidan dikimi, peyzaj, budama ve çimleme çalışması yapacak.

Akdeniz Belediyesi; Mersin Üniversitesi (MEÜ) ile yaptığı işbirliği kapsamında, üniversitenin Yenişehir Kampusu içerisinde bir takım yenileme ve düzenleme çalışmaları için destek verecek.  Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; MEÜ Rektör Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ile birlikte yerleşkeyi gezdi.  Yenilenmeye ve değişime ihtiyaç duyan tüm alanları inceleyen Başkan Gültak, üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin daha yeşil, nezih ve sağlıklı bir mekânda eğitim sürecini yaşayabilmeleri, istediklerinde de dinlenebilmeleri amacıyla, MEÜ Yenişehir Yerleşkesi içerisinde bir takım yenileme çalışması yapacaklarını ifade etti.  Başkan Gültak, Yenişehir yerleşkesi içerisinde yer alan oturma gruplarının yenileneceğini, ayrıca yerleşkeye daha fazla fidan dikilerek ağaçlandırılacağını ve kapsamlı şekilde peyzajının yapılacağını belirtti. Yerleşkede ihtiyaç duyan yapıların da tamir edilip tadilattan geçirileceğini ve boyanacağını kaydeden Başkan Gültak, yerleşkenin baştan sona yeniden çimlendirileceğini de sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: akdeniz, belediyesi, üniversite

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA