Fan ve havalandırma sistemlerini önemi artıyor




Tarih: 6 Eylül 2020 Pazar 16:37




Çukurova bölgesinin fan üretiminde tek üretici firması olan UNMER Havalandırma’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Avşar, firmalarının faaliyet ve amaçlarını gazetecilere anlattı. Avşar, fan ve havalandırma sistemlerinin öneminin her geçen gün arttığını dile getirdi.

Haber-Barış KÖKSAL

UNMER Havalandırma’nın1986 yılında Gaziantep’te imalat sektöründe faaliyete geçtiğini söyleyen UNMER Havalandırma Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Avşar, Mersin’de 1997 yılından itibaren son teknoloji ile donanmış ekipmanlarıyla hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. 2012 yılında 2. Kuşak olarak babası Atilla Avşar’dan yönetimi devraldığını dile getiren Avşar, “Firmayı iyi bir yere getirmek, kurumsallaşmak, profesyonel bir şekilde üretim anlayışı ile UNMER adını marka tescili yaptırıp bilinçli rekabet için ürünlerimize CE belgesi alarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. UNMER sürekli yenilikleri, teknolojiyi takip eden bir firma olarak yeni fikirlere her zaman açık olmuştur. Yeni yetişen nesillere doğru örnek olmayı ilke edinen firmamız kurulduğu günden itibaren alanında uzmanlaşmış personel ve yüksek teknolojiyi birleştiren firmamız, ihtiyaç duyulan her konuda gelişemeye ve yeni hedeflere yönelik çalışmalar yürütmeye devam etmektedir” dedi.

“AMACIMIZ, BÖLGE KALKINMASINA KATKIDA BULUNMAK”

Firmalarının genel amacının makine imalatında rekabet, ürün geliştirme ve çeşitlendirme olanaklarının artırılmasıyla TR 62 bölgesinde sanayi firmalarına bölge çapında ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve bölge kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu belirten Avşar, özellikle fan üretiminde şu anda bölgenin tek üretici firması olduklarını söyledi. Fan ve havalandırma sistemlerinin öneminin fabrikalarda her geçen gün arttığını dile getiren Avşar, “Fabrikaların yanında hastaneler, AVM’ler, restoranlar, gıda ve lojistik firmaları, atölyeler, inşaatların tümünde havalandırma, iklimlendirme ve fan sistemleri mevcuttur. Çoğalan bölge talepleri ve ülke piyasasına açılma niyetimiz firmamızın daha rekabetçi ve yeni ürünlerle daha çeşitli ürünlerle piyasaya çıkmasını gerektirmektedir” ifadelerini kullandı.

“PROJEMİZİN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARININ TESPİTİ İÇİN FİRMADA SWOT ANALİZİ YAPILMIŞTIR”

Firmaları tarafından yürütülen projelerin amaçlarını sıralayan Avşar, “Kurumsal yapının güçlendirilmesi, rekabetin artırılması, personelin nicel ve nitel olarak güçlendirilmesi, satış, dış ticaret, AR-GE inovasyon, teknolojik, enerji tasarruflu, tasarım, analiz, simülasyon, kalite, iç denetim gibi yeni sorumlulukların belirlenmesi, planlı eğitimler, oryantasyon eğitimleri ile personelin yetkinliğinin artırılması. Üretim, ürün kalitesi ve satışların artırılması, ürün çeşitliliği, ürün geliştirme ve ürün kalitesini verimliği sağlayacak yeni makinelerin programların alınması, satış ve pazarlama rekabetinin güçlendirilmesi ihracat yapar hale gelmesi. Projemizin genel ve özel amaçlarının tespiti için firmada SWOT analizi yapılmıştır. Firma sahipleri ve çalışanlarının oluşturduğu bir grupla firmamızın güçlü yönleri, zayıf yönleri, firmayı bekleyen tehditlere fırsatların ne olduğu, mevcut durumu tespit edilmiştir” şeklinde konuştu.

“MERSİN’İN KÖKLÜ FİRMALARININ HAVALANDIRMA SİSTEMİNİ UNMER YAPTI”

3 yıl önce imzalamış oldukları Oktay İnşaat Semt Yeniköy projesi sıhhi kalorifer ve doğalgaz tesisatı işinin yapım sürecine devam ettiklerini sözlerine ekleyen Avşar, “Oryap Ahşap, Arbel, Dervişoğlu Bakliyat, Saray İnşaat, Armada Gıda gibi Mersin’in köklü firmalarının havalandırma, aspirasyon, filtreleme, mekanik tesisat projeleri UNMER tarafından yapılmıştır” diye sözlerini tamamladı.

YUNUS AVŞAR KİMDİR?
1990 yılında Gaziantep’te doğdum. 2006 yılında Mersin’e geldim. Çıraklıktan itibaren UNMER çatısı altında işin tozunu yutarak kendimi geliştirdim ve şu anda 2. Kuşak olarak işlerin başındayım.

 


Etiket: fan, havalandırma, unmer

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA