AK Partili Yılmaz, CHP’li Başarır’ı ispata davet etti




Tarih: 13 Eylül 2020 Pazar 16:38




AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, Toros Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’nü ve Mut Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ nü görevden aldırıp 1. derecede bir akrabasını getirttiğini iddiasını yalanladı. Yılmaz, “Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, iddiasını ispata davet ediyor ve derhal cevap bekliyorum” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Muhalefetin iktidarı eleştirmesi normaldir, doğru ve adil ise yapıcı, siyasi açıdan da sağlıklıdır. Ancak doğruluğunu araştırmadan yalan yanlış haberler ile siyaset yapmaya çalışmak, hem siyasete, hem memlekete zarar vereceği gibi, buna alet olanları da kamuoyunun gözünde müfteri, güvenilmez konuma düşürür.  Siyaset hizmette bir araçtır. Ben siyaseti doğrudan ve adaletten şaşmadan, millete hizmet için yapıyorum. Bu uğurda reklam amaçlı kimseye iftira atmadım, kimsenin itibarı ile oynamadım.  Akıl ile birlikte yürütüldüğünde, siyasette heyecan iyi bir şeydir. Bu arkadaşımızın heyecanı aklının önünde seyrediyor olmalı ki, duyduğu bir haberin doğruluğunu dahi araştırmadan, bırakın hukukçu bir Milletvekilliği basiretini, normal bir insanın dahi yaparken çekineceği şeyi hiç düşünmeden konuşup, yapabiliyor. Bu şekilde trol zihniyeti ile hareket etmesini ve yalan, iftira haberlerle ismimi zikretmesini, üstelik iyi bir şey yaptığı zannıyla anında basına servis ederek, iftiralarını kamuoyuna duyurmasını kınıyorum. Bu ne insanlığa, ne hukukçuluğa, ne de milletvekilliğine sığacak bir üslup değildir. Netice olarak, iddia edilen kişiler hiçbir şekilde uzaktan yakından akrabam ya da yakınım değildir. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, iddiasını ispata davet ediyor ve derhal cevap bekliyorum.” (Haber Merkezi)


Etiket: akp, başarır, zeynep, mersin, mv

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA