Fen işleri ekipleri ilçenin dört bir yanına hizmet veriyor




Tarih: 16 Eylül 2020 Çarşamba 18:22




Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama, kaldırım, karo ve kilit taşlarının tadilatı, sokaklarda yeni su olukları açılmasının yanı sıra, vatandaşların ihtiyacını duyduğu hizmet ve çalışmaları vermeye aralıksız devam ediyor.

Araç ve ekipman gücü arttırılan Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Güneş Mahallesi’nin bazı sokaklarında zarar gören kilit taşlarını söküp yenilerken; Çay, Çilek, Parmakkurdu ve Nacarlı mahallelerinde de asfalt yama ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Hal Mahallesi’nde, yıpranmış ve eskimiş kilitli parke taşlarını söken ekipler, Hal Mahallesi muhtarlık binası çatı saclarının montajını da tamamladı. Karacailyas Mahallesi’nde yeni açılan kadastral yolun, asfalt öncesi bypass serimi ve sıkıştırma çalışması başlatılırken; Hebilli Muhtarlık binasının yanına da beton döküldü.

SAHİLE OTURAK VE GÖLGELİKLER YERLEŞTİRİLDİ, SOKAKLARA YENİ SU OLUKLARI AÇILDI

Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde pazar sokağında bulunan tezgâhların kesim işlerini de yapan ekipler; dükkân önlerine çizgiler çiziyor; sokaklara yeni yağmur suyu tahliye olukları açıyor. Diğer bir ekip ise Karaduvar sahilinde, oturak ve gölgeliklerin montajını yaparken, bir ekip de yıpranan türbeleri boyayıp yeniliyor. Fen işleri ekipleri, Mersin Millet Bahçesi ile Müftü Deresi arasında kalan, Akdeniz sınırları içerisinde bulunan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda da kilitli parke taşı döşeme çalışmasına devam ediyor. Cami Şerif Mahallesi’nde bulunan Tarihi Mersin Evi’nin, zamanla yıpranan;  can ve mal güvenliği açısından risk yaratan koruyucu tahta duvarını da söken ekipler, makine ikmal sahasında personel eliyle üretilen yeni profil ve sacların montajını yaparak, tarihi binayı ve çevresini yeniden koruma altına aldı. (Haber Merkezi)

 


Etiket: fen, işleri, akdeniz, belediyesi

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA