“İstihdama katkı sunmak için mücadele ediyoruz”




Tarih: 22 Eylül 2020 Salı 17:53




Mersin’de otomotiv ve turizm sektörlerinde hizmet vermeyi sürdüren Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı M. Alper Gürsoy, pandemi döneminde yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, “Gürsoy Grup olarak büyük önem verdiğimiz istihdama katkı sunabilmek adına mücadele ediyoruz” dedi.

Haber-Barış Köksal

Mersin’de Renault ve Dacia Yetkili Bayisi olan Gürsoy Oto, Gözne Yolu Mezarlık Kavşağı’nda açılan yeni şubesi ile Mersinlilere hizmet vermeye başladı. Yeni şubesi hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı M. Alper Gürsoy, otomotiv sektöründe 47. Yıllarına girdiklerini söyledi. Renault ve Dacia Mersin Bayiliği’nin yanı sıra, 2. El araç alım satım, kiralama ve sigorta sektöründe de faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Alper Gürsoy, “Mezitli Merkez Plaza, Anamur Plaza, Mezitli Dacia ve 2. El Plaza’dan sonra 4. hizmet noktamız olan Toroslar Gözne Yolu Mezarlık Kavşağı’nda 0 Araç Satış, Servis, Yedek Parça, Araç Kiralama, 2. El, Sigorta gibi tüm hizmetleri bu hizmet noktasında Mersinliler ile buluşturduk” dedi.

“BÜTÜN BAKIMLARIMIZ GÜRSOY OTO GARANTİSİNDE OLACAK”

Toroslar Gözne Yolu Mezarlık Kavşağı’ndaki plazalarında 5 yılı geçmiş ve garanti kapsamı dışındaki araçlara çok uygun fiyatlara bakım yaptıklarını sözlerine ekleyen Gürsoy, “Bütün bakımlarımız Gürsoy Oto garantisinde olacak. Toroslar Bölgesi’ndeki müşterilerimizin beklediği uygun fiyat politikasını tüm plazalarımızda olduğu gibi bu plazamızda da müşterilerimize yansıtacağız. 47 Yıllık tecrübemizi, bilgi ve birikimimizi Toroslar’da yaşayan Mersinlilere sunacağımız için heyecanlıyız” diye konuştu.

“BUNDAN SONRA DA YATIRIMLARIMIZA ARA VERMEYECEĞİZ”

Pandemi süreci boyunca çalışmalarına ara vermediklerine vurgu yapan Gürsoy, “Bu sürece denk gelen Gözne Yolu Mezarlık Kavşağı’ndaki yatırımımızdan da vazgeçmedik. O bölgedeki Mersinliler’e daha iyi hizmet verebilmek, hizmeti ayaklarına götürmek adına bu yatırımımızı gerçekleştirdik. Gürsoy Grup olarak büyük önem verdiğimiz istihdama katkı sunabilmek adına mücadele ediyoruz. İstihdam sayılarımızın artması, ülke genelindeki işsizlik rakamlarının düşmesi demek. Bundan sonra da yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz. İştirak gösterdiğimiz sektörlerde yatırımlarımız sürecek” diye sözlerini bitirdi.


Etiket: alper, gürsoy, gürsoygrup

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA