Kılavuz’dan, KYK yurt ücretleri hakkında önerge




Tarih: 24 Eylül 2020 Perşembe 14:39




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yükseköğrenim yıllık yurt ücretlerinin düşük bir seviyede olması, öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamayan şehirlere yeni yurtların yapılması ve mevcut yurtların imkanlarının geliştirilmesine dairT BMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından cevaplandırılması üzerine TBMM Başkanlığına sunulan yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verildi. “Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yükseköğrenim yıllık yurt ücretlerinin sembolik bir seviyede olmasına yönelik bakanlıkça yürütülen bir çalışma var mıdır? Öğrencilerin barınma ihtiyacı karşılayamayan şehirlere yeni yurtların yapılmasına yönelik bir çalışma yapılacak mıdır? Mevcut yurtların imkan ve olanaklarının geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir?” (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: mhp, kılavuz, kyk, yurt, önerge

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA