Şimşek-Toprak ailelerinin mutlu günü




Tarih: 28 Eylül 2020 Pazartesi 18:37




Halk Müziği Sanatçısı ve Toprak Kültür Sanat kurucusu Erhan Toprak, Gamze Şimşek ile görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Haber-Erol Kamalak

Hatice-Yaşar Şimşek ve Sultan-Ahmet Toprak ailelerinin evlatları olan Gamze ile Erhan hayatlarını bir ömür boyu birleştirdi.  Pedias Consep’te yapılan nikah töreninde davetliler COVİD-19 kapsamında alınan tedbirlere uydu. Gelinin nikah şahitliğini Buket Şimşek, yaparken damadınkini de Ayhan Söylemez yaptı. Kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi konusunda farkındalığı artırmak amacıyla Yenişehir Belediyesi nikah memuru tarafından çifte İstanbul Sözleşmesi Bilgilendirme Kartı verildi. Nikah törenine katılan bütün sevdiklerine teşekkür eden Halk Müziği sanatçısı ve Toprak Kültür Sanat Kurucusu Erhan Toprak, yaptığı konuşmada, “Bugün çok mutluyum ve heyecanlıyım. Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve bu mutluğumuzu paylaşmaya gelen tüm misafirlere teşekkür ederim” dedi.


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA