Mezitli sanayi sitesi için geri sayım başladı!




Tarih: 28 Eylül 2020 Pazartesi 18:36




S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, 2021 yılında temelini atmayı planladıkları yeni sanayi sitesi için ön müracaatların 15 Ekim tarihine kadar alınacağını bildirdi. Başkan Önel, müracaatlarda önceliğin Mezitli’deki esnaflarda olduğunu söyledi.

S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimizin Genel Kurulunu ortaklarının katılımıyla yaptı. Mevcut yönetim güven tazeleyerek, 3 yıllığına yeniden görev aldı. Yapılan seçimle, Yönetim Kurulu Başkanlığına Bünyamin Önel, Başkan Vekilliğine Erhan Contar ve Ahmet Serkan Tuncer, Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Köç ve Veli Kocaoğlu 3 yıllığına seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise, Durmuş Gedikli ve Süleyman Soydan seçildi.

ÖN MÜRACAATLARI ALINACAK

S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, sanayi sitesinin temelinin 2021'de atılacağını belirterek, "Genel kurulumuzda alınan kararların tüm Mezitli esnafına hayırlı olmasını diler, 2021 yılında yeni sanayi sitemizin temelini atmayı hedeflerken, siz değerli esnaflarımızın desteklerini bekleriz. Sınırlı sayıda müracaat alacağımızdan Mezitli ilçesi esnafımıza öncelik verilerek 15 Ekim 2020 tarihine kadar ön müracaatları alınacak. Bu tarihten sonra diğer ilçelerimizden de müracaat alacağımızı esnaflarımıza önemle duyururuz" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA