Temsilcimiz liderliğini korumak istiyor




Tarih: 16 Ekim 2020 Cuma 16:52




Misli. com 3. Lig 3. Grup 5. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz İçel İdman Yurdu, deplasmanda rakibi Gölcükspor’a konuk olacak. Maça galibiyet parolası ile çıkacak olan İçel İdmanyurdu, şampiyonluk hedefi yolunda büyük bir mücadele verecek.

Haber-Uğur Özgür

Kocaeli Gölcük Şehir Stadı'nda 17 Ekim Cumartesi günü saat 15: 00’da oynanacak maçı Isparta bölgesinden Şeref Taştan yönetecek. Ligde şu ana kadar aldığı oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile liderlik koltuğunda olan temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Gölcükspor maçına da 3 puan hedefi ile çıkacak. Ev sahibi Gölcükspor ise şu ana kadar oynadığı 4 maçta 1 galibiyet ve 3 yenilgi aldı. Gölcükspor, alt sıralardan kurtulmak isterken, temsilcimiz İçel İdmanyurdu ise liderlik koltuğunu bırakmamak ve şampiyon olma hedefi yönünde büyük bir mücadele verecek.

 

 


Etiket: misli, liderler, içel, idmanyurdu

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA