Başkan Seçer’den “2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası”na destek




Tarih: 18 Ekim 2020 Pazar 14:59




Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 9-20 Aralık’ta Mersin’de gerçekleşecek olan “2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası” dolayısıyla Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve icra kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Seçer, spor kenti Mersin’de gerçekleşecek organizasyona Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği sunacaklarını söyledi. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’in yanı sıra icra kuru üyeleri Cumhur Özçelik ve Derviş Çatalbaş ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı da ziyarette yer aldı. Azerbaycan’da yapılması planlanan ve pandemi dolayısıyla iptal edilen 2020 Avrupa Cimnastik Şampiyonası’nda (Artistic Gymnastics European Championships) 3 aday ülke arasından Türkiye tercih edildi.

MERSİN, 38 ÜLKE VE 1500 SPORCUYU AĞIRLAYACAK

Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda 9-13 Aralık tarihleri arasında erkekler, 17-20 Aralık tarihleri arasında ise kadınlar kategorilerinde gerçekleşecek şampiyonaya 38 ülkeden 1500 sporcunun katılması bekleniyor.  (Haber Merkezi)


Etiket: seçer, cimnastik, şampiyonu

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA