İçel İdmanyurdu kupada Payasspor’u farklı yendi




Tarih: 20 Ekim 2020 Salı 19:22




Misli. Com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında evinde Payasspor’u 6-0’lık skorla yenerek bir üst tura çıkmayı başardı.

Haber-Gencay OLCAN

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında Temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Mersin Stadyumu’nda Payasspor’u konuk etti. Hafta boyunca çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı lacivertliler, daha ilk dakikalarda rakibi karşısında etkili ataklar bulmaya başladı. 13’üncü dakikada Aslan Gök ile öne geçmeyi başaran İçel İdmanyurdu takımı, 19’uncu dakikada Uğur Ayhan, 29’uncu dakikada Fazlı Ayan ve 41’inci dakikada Yaşar Çetin’in golleriyle soyunma odasına 4-0’lık skorla girdi. Oyunuyla ikinci yarıda da etkili olan kırmızı lacivertliler, 70’inci dakikada Gülhan Özdemir, 90’ıncı dakikada Hakkı Tosun’un golleriyle rakibi Payasspor’u farklı mağlup etti. Alınan sonuçla temsilcimiz İçel İdmanyurdu bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

 

 


Etiket: içelidmanyurdu, payasspor, mersin, maç, mersinstadı, ziraattürkiyekupası

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA