Mersin’de 290 litre sahte alkol ele geçirildi




Tarih: 23 Ekim 2020 Cuma 16:34




Mersin’in Silifke ve Erdemli ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, 290 litre sahte içki ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, son dönemde artan sahte alkol zehirlenmeleri nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Silifke ilçesi Uzuncaburç Mahallesi'nde sahte içki üretimi yapıldığı belirlenen depoya operasyon düzenledi. Depoda yapılan aramada, 283 litre bandrolsüz alkollü içki, içki yapımı ve damıtımında kullanılan tüp ve düdüklü tencere ile çeşitli malzemeler ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı. Erdemli ilçesinde yapılan bir başka operasyonda ise Kösbucağı Mahallesi'nde sahte alkol üretimi yaptığı belirlenen bir şüphelinin evinde 7 litre kaçak bandrolsüz alkollü içki ile 2 litre metil alkol ele geçirildi. Her 3 şüpheli de sevk edildikleri mahkemece, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İHA)


Etiket: mersin, sahte, alkol

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA