Toroslar’da Raketler Cumhuriyet Turnuvası’nda buluştu




Tarih: 23 Ekim 2020 Cuma 16:47




Spor kurslarının yanı sıra hayata geçirdiği çalışmalarla büyük, küçük her yaştan bireyi spora teşvik eden Toroslar Belediyesi, yılın her anını dolu dolu geçiriyor.

Toroslar Belediyesi'nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası da yoğun ilgiyle devam ediyor. Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ve Mersin genelinden 8 yaş ve üstü yaklaşık 70 sporcunun katıldığı turnuvada, geleceğin yıldızları şampiyonluk için mücadele ediyor. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın final müsabakaları ise 28 Ekim Çarşamba günü saat 16.30'da 3 Ocak Spor Kompleksi'nde yapılacak. Dereceye girenlere ödülleri de final müsabakalarının ardından sporculara takdim edilecek.

"TENİS, TOROSLARIMIZDA BÜYÜK İVME KAZANDI"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek; "Tenis, Toroslarımızda büyük ivme kazandı. Profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde verdiğimiz tenis kurslarımız ile başarılı sporcularımız turnuvalarda belediyemizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor ve geleceğin tenis yıldızları olma yolunda da hızla ilerliyorlar. Bu kapsamda ilçemizde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97'inci yılına özel bir tenis turnuvası organize ettik. Mersin genelinden sporcular bu turnuvaya yoğun ilgi gösterdi. Öncelikle kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız" diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: toroslar, tenis

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA