MERTAŞ şubeleşme yolunda




Tarih: 28 Ekim 2020 Çarşamba 18:31




Mersin’de inşaat malzemeleri sektörünün her geçen gün büyüyen markası olan MERTAŞ, şubeleşme yolunda önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. MERTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Doğukan Acar, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de çalışmalarımıza ara vermeden yoğun bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Haber-Barış Koksal

MERTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Doğukan Acar, seramik ve ev gereçleri alanında ürünleri ve hizmet kalitesi hakkında açıklamalarda bulundu. Sektörün çıtasını üst seviyelere taşıdıklarını belirten Acar, büyüme yolunda hızla ilerlediklerini söyledi. Toptan ticaretten sonra Mersin’de açtıkları Seramiksan Showroomu’ndan söz eden Acar, Mersin’de showroom sayısını artırıp, daha sonra ise Çukurova bölgesinde şubeleşmeyi hedeflediklerini belirtti. İnce inşaat malzemeleri, seramik, vitrifiye, armetür ve bunun gibi montaj malzemesi ürün grubunun toptan dağıtımını yaptıklarını sözlerine ekleyen Acar, Mersin, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Hatay ve Şanlıurfa olmak üzere 6 ilde faaliyet gösterip, irili ufaklı alt bayilere sahip olduklarını kaydetti.

“ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ”

Yeni istihdam alanları yaratmak, iş hacmini maksimum seviyede tutmak ve büyüme hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini belirten MERTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Doğukan Acar, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de çalışmalarımıza ara vermeden yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bu dönemde daha çok çalışmanın, üretmenin ve ekonomimize katkı sağlamanın gayreti ve bilinci ile hareket ediyoruz. Bu gibi durumlarda en doğrusu yatırım alanlarını artırmak olduğunu düşünüyorum. O yüzden bizler de hedeflerimiz ve vizyonumuz doğrultusunda yeni istihdam alanları oluşturup, şimdilik 31 kişiye sağladığımız istihdamı 3 haneli rakamlara çıkarmayı istiyoruz. Bunun için de önce Silifke’ye açacağımız showroom, sonrasında ise Çukurova bölgesinde açacağımız yeni şubelerimiz ile büyüme hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ZİRVEDE TUTARAK GERÇEKLEŞTİRDİK

“Bizim sektörümüz ciddi titizlik isteyen bir sektör” diyen Acar, “Bu sebeple çalışmalarımızı büyük bir özveri ile yapıyoruz. Birçok projeye imza attık, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik, bunların hepsini yaparken kesinlikle iş ayrımı yapmadık. Bize verilen işi her zaman alanında uzman ekibimiz ile birlikte takdirle karşılanacak şekilde, müşteri memnuniyetini zirvede tutarak gerçekleştirdik. Bu sebepten dolayı da her geçen gün müşteri kapasitemiz her geçen gün artış gösterdi. Başta Mersin olmak üzere Türkiye’de sektörün öncüsü olma yolundaki hedefimizden vazgeçmeden, inovasyon ışığında çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Etiket: mertaş, inşaat

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA