Drone ile tespit edilip, gözaltına alınan 7 uyuşturucu satıcısı tutuklandı




Tarih: 30 Ekim 2020 Cuma 17:44




Mersin’in Tarsus ilçesinde doğu illerinden getirdikleri yüklü miktarda uyuşturucuyu piyasaya sürmeye çalışan ve drone ile havadan tespit edildikten sonra gözaltına alınan 7 kişi, tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus ilçesinde bir uyuşturucu şebekesinin doğu illerinden getirdiği yüklü miktarda uyuşturucuyu piyasaya sürmeye hazırlandığını belirledi. Bunun üzerine suç örgütü elemanlarını yakın takibe alan ekipler, suç örgütü organizasyonunu bütün boyutuyla ortaya çıkarmak için şüphelilerin faaliyetlerini ve parçalar halinde yaptıkları satışları haftalar boyunca drone ile takip ederek, tespit etti. Bütün örgüt şemasını çözen ekipler, yaptıkları eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi gözaltına alırken, 18 paket halinde 132 kilogram esrar ele geçirdi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen A.D., S.G., Y.A., M.G., A.G., Ş.İ. ve Y.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (İHA)


Etiket: drone, uyuşturucu, mersin

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA