Hasan Yıldırım: Sanayide çarklar hızla dönüyor




Tarih: 2 Kasım 2020 Pazartesi 17:29




Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından açıklanan ekim ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi.

Yılbor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, ihracat rakamlarının büyümesindeki en önemli etkenin sanayicinin üretimden vazgeçmeden çalışmaya devam etmesi olduğunu kaydetti. Yıldırım, ‘Sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan tarafından açıklanan rakamlara göre ekim ayı ihracatımız, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 büyüyerek 17 milyar 333 milyon dolar olarak gerçekleşti. 17 Milyarın üzerinde gerçekleşen ihracat rakamı, tarihimizin en yüksek aylık ihracat rakamı olarak kayıtlara geçti. İhracatta gerçekleşen pozitif yükselişin en önemli etkenlerinden birisi sanayicinin ülkesine olan güvenidir. Biz sanayiciler olarak üretime devam ettikçe ihracat ve istihdam rakamlarımız da artacaktır. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türk sanayisi, yeni yatırım alanlarının açılması ile birlikte yükseliş ivmesine hız kesmeden devam edecektir’ dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: yılbor, mersin, snayi

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA