“Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” Değerlendirme Toplantısı Ökkeş Demir başkanlığında yapıldı




Tarih: 11 Kasım 2020 Çarşamba 17:05




Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan, protokol kapsamında hayata geçen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" değerlendirme toplantısı Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir başkanlığında yapıldı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir başkanlığında Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor faaliyetleri Sportif Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar, İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen Portatif Havuzlarda yapılan eğitimlerde görev alan Antrenör, Cankurtaran ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden görevlendirilen Danışman Öğretmenler katıldı. Toplantı Spor faaliyetleri Sportif Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar'ın İlimizde Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile alakalı istatistiki bilgileri anlattığı sunumuyla başladı. Yapılan sunumun ardından bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Cumhurbaşkanlığı’nın ikinci 100 günlük eylem planı kapsamında ilkokulda okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin beden eğitimi ve spor dersini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri amacıyla hayata geçirilen ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun bu yıl Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında "Hedef 1 Milyon Kişi" sloganını hatırlatarak şunları kaydetti, "Gençlik ve Spor İl müdürlüğü olarak önceliğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine dokunmak. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun hedeflediği 1 Milyon kişiye yüzme öğretme çabasına bizlerde elimizden gelen desteği vermemiz gerekiyor. Çocuklarımıza ve Gençlerimize spor, eğitim ve ahlaklarını geliştirmek, kaliteli antrenman yöntemleriyle sportif etkinliklere katılmalarını sağlayarak fiziksel, ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkıda bulunmak, dostluğu, paylaşmayı, rekabeti yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp, topluma kişilik sahibi, sağlıklı, bireyler kazandırmak, bağımlılıkla mücadele ederek zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışmak maksadıyla "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" ile öğrencilerimize yüzme öğreteceğiz." ifadelerini kullandı. Toplantıda, antrenör, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden görevlendirilen Danışman Öğretmenler ve cankurtaranların görüş ile önerilerini de dinleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, bugüne kadar "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesinde görev alan Antrenör, cankurtaran ve Olimpik Yüzme Havuzu Personellerine bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, mersinhaber, gençliksporbakanlığı, millieğitimbakanlığı

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA