Ulu Önder Atatürk sevdiği şarkılarla anıldı




Tarih: 11 Kasım 2020 Çarşamba 17:09




Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümüne özel bir konser düzenledi. Pandemiden dolayı dinleyicisiz gerçekleştirilen konser, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Konserde Atatürk’ün sevdiği 12 şarkı seslendirildi.

Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği konserde, program sonuna dek Atatürk’e ait fotoğrafların yer aldığı bir gösterim yapıldı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu etkinlikte yine Atatürk’ün çok sevdiği Zeybek oyununu sergiledi. Anma etkinliğinde Atatürk’ün en sevdiği şarkılar arasında yer alan “Bülbülüm Altın Kafeste”, “Alın Verin Bağlamamı”, “Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme”, “Çalın Davulları”, “Bir Fırtına Tuttu Bizi”, “Feraye”, “Alişimin Kaşları Kare”, “Yanık Ömer”, “Mihrali Bey”, “Kırmızı Gülün Alı Var”, “Dağlar Dağlar” ile “Vardar Ovası” seslendirildi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, mersinhaber, konser, anma

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA